L’any 1887, Ramon Tàpies Sin, fundador d’aquest negoci familiar, va observar que existia una necessitat d’acollida als “carreters”, que eren els transportistes d’aquells temps. La” Posada Antiga” com es coneixia aquest local d’ acollida, oferia a la seva clientela a més de menjars suculents, recer a persones i animals. Amb el transcurs del temps, l’Hostal- Restaurant Victor ha anat passant de generació en generació i s’ha anat adequant als nous temps i les noves necessitats sempre amb la presència d’algun membre de la família Tàpies.

El fill de Ramon Tàpies, el primer dels Víctor que donà nom al Hostal, va morir jove i el seu fill Fidel, persona molt emprenedora va donar el primer gran recolzament a aquest negoci familiar. Fidel Tàpies havia d’aixecar-se a primeres hores del matí per a donar sortida als “carreters” que havien d’anar ben alimentats per a suportar les llargues jornades de viatge que els esperava. En aquestes hores primerenques del matí es relacionava amb comerciants i clients i això li va permetre crear diversos negocis.

En els primers temps l’Hostal estava situat en un primer pis, i a la planta baixa se situaven les quadres per als animals. Fidel i el seu fill Víctor a la vista que el mercat estava canviant i que els clients eren cada vegada més, gent de pas i directius d’empreses del poble, van decidir fer una remodelació total de l’Hostal. Durant aquest període, l’Hostal Victor va créixer tant en volum de negoci com en la seva bona reputació. La crisi dels 90 va impulsar a la família Tàpies a reorientar el negoci, realitzant una nova remodelació de tot l’Hostal. Les habitacions es van remodelar amb detalls de segles passats que ens transporten a altres temps. Cadascun dels pisos de l’Hostal està ambientat de diferent forma amb la qual cosa s’assoleix una sensació de benestar diferent cada vegada que visiteu l’Hostal. L’evolució en els gustos gastronòmics, ha obligat a modernitzar l’oferta culinària oferint als clients una carta que combina la modernitat amb la tradició sempre dintre del que denominem cuina de mercat.

Benvinguts a casa nostra, esperem que us agradi i que gaudiu de la nostra cuina.

La família Tàpies.