Des de la seva inauguració el 1887 el Restaurant Hostal Víctor és un establiment de referència gastronòmica a l’emblemàtica comarca de l’Alt Urgell, comarca prepirinenca a un pas d’Andorra, avui en dia les seves cuineres son la Montse Ramoneda i la senyora Carmen que despres de 90 anys segueix treballant.

Durant la setmana, el Restaurant Hostal Víctor ofereix un Menú del dia que consisteix en una oferta de productes de proximitat distribuits en entrants, primers, segons i postres, elaborats diariament. El cap de setmana ofereix el Menú a la carta. Al hostal Victor es practica la cuina de temporada amb consonancia amb els productors i mercats locals.

Com a reconeixement a l’àmplia cultura gastronòmica de la comarca, l’Hostal Victor continua elaborant els plats més tradicionals com són, l’amanida de l’hort, carpaccio de peu de porc i ceps, els canelons de l’àvia, el fricandó, la perdiu amb mocoses,  sopa variada, la crema catalana i gelat de figues entre d’altres.