Des de la seva inauguració el 1887 el Restaurant Hostal Víctor és un establiment de referència gastronòmica a l’emblemàtica comarca de l’Alt Urgell, comarca prepirinenca a un pas d’Andorra.

Des del mes d’agost d’enguany la cuinera Montse Ramoneda ha donat un nou gir a la cuina aportant la seva experiència i innovació.

Durant la setmana, el Restaurant Hostal Víctor ofereix un Menú del dia que consisteix en una oferta de 18 plats, distribuïts en entrants, primers, segons i postres. El cap de setmana ofereix el Menú a la carta amb més de 50 plats.

Periòdicament, desenvolupa una cuina basada en algun producte de la terra, com podria ser la cuina del bolet. Al menú a la carta d’aquesta època ressalta la crema de fredolics, la perdiu amb mocoses i els assortits de bolets “ofegats” entre d’altres.

Com a reconeixement a l’àmplia cultura gastronòmica de la comarca, l’Hostal Victor continua elaborant els plats més tradicionals com són, l’amanida de l’hort, la torrada de bolets, els canelons de l’àvia, el fricandó, les faves i pèsols a la catalana, l’escudella de pagès i la crema catalana entre d’altres però atenen les noves necessitats l’hostal potencia també la cuina actual i globalitzada.